Vardagslivet

Samtidigt hemma hos oss

Barnen är ute på gården och leker med sina rävar. Jag står inne och lagar mat i väntan på att de ska börja slåss eller eventuellt gadda ihop sig mot mig när jag vill att de ska in och äta. Utanför fönstret sitter Rasputin och tigger om att bli insläppt, ungefär 0.47 minuter efter att han gick ut på andra sidan.

Runt omkring mig återvänder allt till sin gilla gång, medan jag glider runt i ett vaccum.

20150410-173112.jpg

20150410-173401.jpg

En kommentar på “Samtidigt hemma hos oss

  1. Kram till dig, Charlotte! Du har nog all rätt att vara vacuumomgiven ett bra tag. Sånt här hämtar man sig inte från i första taget, och det behöver man inte heller. (Läste alltihop först nu, är så innerligt ledsen över att ni har behövt gå igenom det här och samtidigt glad och tacksam över att det verkar reda upp sig. Jag kan knappt föreställa mig den ångest du och din man måste ha haft…)

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s