Vardagslivet

Prickigt ägg

När de väl kom i gång har hönorna pliktskyldigt levererat ett ägg om dagen. Inte ett var alltså, utan ett totalt, som en slags joint effort. Av färgen att döma kan det möjligen röra sig om två olika hönor. Av nio ägg har sju varit väldigt ljusbruna och två lite mörkare bruna. Och så i dag kom det här, ett prickigt ägg. Vad betyder det här? Är det Dotty, den prickiga hönan? Är det någon av de andra som är en jäkla over achiever? Eller är det något fel på hönsen?

20141204-095930.jpg

2 kommentarer på “Prickigt ägg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s