Vardagslivet

Eierspätzle

Söker stipendium som en galning. En dag söktid kvar. Har blivit veritabel floskelmaskin. Dessutom är det ju alltid härligt att vara ute i sista sekund för det ökar ju inte sannolikheten att man gör en massa fel eller så. Och ingen här brukar ju göra fel ens i de genomlästa versionerna. Nej då.

20140930-162959.jpg

Köpte sedan sånna här till mat. Vet inte vad det är men de heter något konstigt på tyska och ser ut som astronomiskt stora bandmaskar. Känns oerhört passande just nu.

20140930-162845.jpg

It can not be unseen.

4 kommentarer på “Eierspätzle

  1. eeeeh… vad är det för något?? Google translate hintade om nåt med ägg…?!?

    Lycka till med alla ansökningar! Ibland blir det faktiskt bättre av att göra det i sista minuten utan genomläsning (fast inte särskilt ofta kanske, om man ska hålla sig till sanningen 😉 )

  2. Mmm… spätzle är gott! Det är ungefär samma som pasta. Godaste spätzeln jag har ätit var gratinerad med ost. Man kan göra det from scratch hemma, men om man inte har en press är det lite besvärligt. Då ska man sätta degen på ett skärbräde och ”skära” små degbitar som faller in i det kokande vattnet. http://step-by-step-cook.co.uk/sidedishes/spaetzle/

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s