Vardagslivet

Landet Bättre

Vi var på dop i Sverige, landet där allting är lite bättre, under helgen. Åt fyra tårtor, träffade vänner från ett annat liv och gullade med babysar. Grät över hur bisarrt dyr maten är i Finland och funderade på hur alla kan vara så sjukt glada i Sverige hela tiden. Men det är väl så när vilket sketet snabbköp som helst säljer prima prinsesstårta för bråkdelen av vad en torftig bit tönttårta med fejkgrädde kostar här. Och när man inte förväntas dela en coke med Tarmo utan med sin bästis.

20140817-220039.jpg

7 kommentarer på “Landet Bättre

  1. Hahaha… Jag som bor i Sverige blev förbryllad.. När jag kom till ”sjukt glada hela tiden..” började jag misstänka att a l l t var ironi. Fast min man och jag blir nog lite onödigt glada när vi söndagshandlar på Ica Maxi och kan fika varsin kaffe+tårtbit (Prinsess, Napoleon eller Budapest) för 50:- Tillsammans! Inte för att jag vill gnugga in det inte… Men välkommen åter!

  2. Tusen tack för snabbvisiten! Trots chocken blev jag otroligt glad över att träffa dig igen! 😉 Du gjorde helt klart hela min dag tusentals gånger bättre. Hoppas vi kan ses en längre stund nästa gång. Kram

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s