8 kommentarer på “Ilfart

    1. Han började må väldigt dåligt på kvällen, sov med mig på soffan (normalt) men hade inte ögonen helt stängda och huvudet liksom i en konstig vinkel. Sedan for han iväg och jag hörde honom springa runt i huset. När jag hittade honom bubblade det fradga ur munnen på honom och han mådde tydligt hemskt dåligt. Jag lockade honom att dricka gräddmjölk (vilket han förstås gjorde, den dagen han inte äter är han död – sedan länge) medan vi ringde jourhavande veterinär. Han har fått smärtstillande för det verkade som att han hade ont, men de vågade inte söva honom för njurarnas skull. Om han blivit förgiftad (vilket jag tror) så är det njurarna som tar mest skada. Ja, och dropp gick han ju förstås inte med på. Han är hemma och på bättringsvägen, men det var nog jävligt nära.

  1. Usch! Tur för mig att jag läste inlägget över detta först, så jag visste att han iaf tills vidare är ok. Jag vet precis hur det känns, förfärligt. Som när vi en dag kom hem och insåg att Sisko var helt gul. Jag var övertygad om att hon hade leverkollaps, men det var ”bara” någon sorts gallvägsinflammation – tillräckligt för två dagar (och en halv månadslön) på Kräkis. Håller tummarna för att det var något engångstjafs.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s