Vardagslivet

Arga bloggen

Jag hade tänkt att jag skulle spendera dagen med att skriva arga, destruktiva politiska inlägg. Skriva av mig om hur trött jag är på medias rapportering, på människor utan nyanser och på folk som kallar allt de inte själva upplevt för halmgubbar. I helgen kommer nämligen kycklingarna så därefter lär det bli så mycket fluff att även en liten rosa blogg med en stor muffins känner ett visst behov av att väga upp det.

Men så skiner solen och jag slås av lyckan att få bo på det vackraste av ställen, av vårluft, fågelkvitter, soldåsiga katter och av snödroppar, knoppar och ljus. Jag kan vara arg en annan dag. Eller förmodligen redan ikväll, när barnen bråkar istället för att sova.

20140328-154825.jpg

 

20140328-154813.jpg

3 kommentarer på “Arga bloggen

  1. Vara ute med barnen verkar gå bra trots att hon bara är 15 på eftermiddagen också. *Muttrar surt kämpandes med dokumentationen av veckans arbete*

  2. Jag förstår din dämpade arghet. Jag fick också nog av att vara inne med tillfrisknande magsjukepatienter som bara bråkar och vi fördrev istället fyra timmar i solsken och soligare miner. Hoppas de sover istället för att bråka ikväll, de dina också! 🙂 Trevlig helg där i paradiset!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s