Vardagslivet

Friska vindar

Det finns någonting mycket högtidligt med att för första gången på gudvethurmånga år öppna ett fönster. Vid det här fönstret i mitt sovrum har det regnat in rejält. Tapeten var ordentligt vattenskadad, men stockarna hade hunnit torka upp mellan varven. Förra året öppnade jag aldrig det här fönstret, men när jag nu fick hjälp av vänner var det äntligen dags. Utanför blommar det gamla äppelträdet som jag inte var säker på skulle klara sig. Man kan bli religiös för mindre.

Nej, äppelträdet klar sig nog bra, men fönstret är det värre med. Det behöver ganska akut fixas. Tänkte göra det när jag ändå målar om fasaden. Ljust gul har alla som sett alternativen röstat på.

Den som är närmast dörren alltså.

2 kommentarer på “Friska vindar

  1. Hej!
    Ville bara skriva och säga att jag verkligen uppskattar din blogg. Har läst den i många år och jag tycker verkligen om blandningen av samtidsanalyser, inblick i ditt arbete, hus & djur & trädgård och det privata livet, ibland tungt ibland rosenrött som vi alla kan relatera till mer eller mindre.
    Så slutpoängen är fortsätt som du gör 🙂. Jag blir glad varje gång jag ser att ett nytt inlägg kommit upp.

    Hälsningar Disa

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s