Uncategorized

Selektivt vilda babyn

De senaste dagarna har babyn inte rört sig som den brukar och nu på kvällen var det riktigt svårt att få igång den. Drack bisarra mängder kall saft och buffade på den i över en timme utan att egentligen få mycket gensvar. Så eftersom minskade fosterrörelser är en sån där grej som ska tas på största allvar ringde jag jouren som tyckte att det vore en bra idé att komma in och kolla hjärtljuden. Och det visade sig att en CTG-mätare hade den effekt kall saft borde ha för i en timme har babyn farit runt som en speedad hamster i ett hjul. Man känner sig liksom både korkad och lättad. Men mest lättad.

2 kommentarer på “Selektivt vilda babyn

  1. ahaa nå bra då föder du inom ett par dagar. Minns britsen och den i sammandragning stelnade kroppen med en speedad hamster inuti och den där önskan om att barnmorskan nu bara inte sku bry sig om hur korkad en kan vara.Och lättnaden. Lättnaden. Dålig stil att inte röra sig. Men det betyder nog bara att det riktigt strax är färdigt. Fin mage. Härligt. Snart har du babyn i dina armar. <3<3<3

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s