Uncategorized

När livet går vidare 

Så där som livet tenderar att göra så går det vidare, nästan utan att man märker det. Det har blivit höst, och jag älskar doften av fukt och löv och nya chanser. Vi flyttar fortfarande in, packar upp, fyller på i skåpen och tapetserar trötta väggar. Vi fyller ett ensamt hus med nya skratt och det här huset blir alltmer ett hem, för oss alla. En hund från gatan i Rumänien, en katt, en ny hamster, två barn och tja… ni vet. Jag och Han. Tillsammans.

En kommentar på “När livet går vidare 

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s