Uncategorized

På väg igen

Eftersom man tydligen inte längre kan ansöka om pass i Finland om man är svensk medborgare fick jag ta mitt pick och pack och sticka tillbaka* till Stockholm betydligt tidigare än beräknat. Men vad gör det när solen skiner och man under ett kastanjeträd får träffa kära vänner man inte sett på åratal?

  
* jag kommer tillbaka till Finland med samma färja och har inga planer på att stanna i Sverige. Bara så det inte blir några missförstånd.

3 kommentarer på “På väg igen

  1. Det är lite weird att det inte längre går att göra på ambassaden. Visst, det var fullkomligt svindyrt (typ 400 €!) men åtminstone möjligt. Det går väl an om man bor såhär nära, men måste vara opraktiskt för folk som bor längre bort. Hoppas du hade en trevlig tripp iaf 🙂

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s