Vardagslivet

Kalldusch

När man står i duschen, känner det varma vattnet värma upp ens frusna kropp. Tvättar håret med schampot som luktar tonårstid och vårkänslor. Njuter i fulla drag, men räds samtidigt lite att man snart måste stänga av och gå och göra något annat. Och så istället för att vrida på kranen som stänger av vattnet så vrider man på kranen som kontrollerar temperaturen och avslutar därmed sin dusch med en snabbsköljning i knappt plusgradigt stril.

Man svär och kliver ur och tänker att man blev i alla fall ren. Tills man sveper in sig i den handduken Poppy-katten haft som liggunderlag och inte alls liknar en nyduschad, superfräsch pingla utan en bakfull Chewbacca.

2 kommentarer på “Kalldusch

  1. Jag uppskattar din blogg – den har en fin blandning av allvar och humor! Alltid håller jag inte med dig, men det hindrar inte att man uppskattar det du skriver och ibland får sig en aha-upplevelse. Eller känner igen sig i vardagen, som i dag…

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s