Vardagslivet

Sådant som aldrig händer

I dag skulle jag ställa in matresterna i kylskåpet och hittade på första försöket en lagom stor burk, men inte nog med det; jag hittade ett passande lock! Ibland tänker jag att mitt liv är hemskt tråkigt, men så händer sånt här liksom och man bah… Wow! Mindblowing!

6 kommentarer på “Sådant som aldrig händer

  1. Lite sent svar men jag minns en gång när tvättkorgen blev tom och det var det mest spännande som hände den veckan. (Jag tycker alltid lite synd om de plagg som råkar hamna längst under i tvättkorgen.)

    1. Tom tvättkorg!? Aldrig ens hört talas om! I botten av vår tvättkorg ligger typ barnens kläder som de vuxit ur för ett par år sedan och som jag i något skede tänkte tvätta. Sen. En annan gång.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s