Vardagslivet

Frostig skönhet

Jag är så grymt glad över att jag desperationsshoppade den där påsen ringblomsfrön i augusti och sedan faktiskt bara såg till att så. De hann blomma riktigt vackert, och jag hann få en bukett till köksbordet. Nästa år ska jag så lite tidigare…

IMG_1595-20141019 IMG_1577-20141022

En kommentar på “Frostig skönhet

  1. Ringblommor brukar gå att så redan på hösten – så om du slänger ut en näve nu så är du definitivt ute i god tid! Jag brukar så både på hösten och tidigt på våren, och vi har blommande ringblommor redan innan midsommar – helt underbart tycker jag! 🙂

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s