Ok, ok.

Det har varit ruljans här i dag. Så att säga. Nu drar jag på weekend med min högt vördade älskade make (vi ska laga medeltida feast för typ 100 pers) och kommer ha dålig tillgång till nät och blogg och tid. Uppför er, hörrni. Ok?

7 thoughts on “Ok, ok.

  1. Hoppas det här är att uppföra sig och inte ses som framfusigt.
    Jag är nyfiken på festen. Speciellt maten. Har du bilder?

  2. Hej Charlotte!
    Jag läser din masteruppsats och är imponerad. Jag har inte kommit så långt, bara sidan 13, så det är lite tidigt än. Jag har länge letat efter och efterfrågat något från genusvetenskapen jag kan säga positiva saker om. Jag förvånads över att du inte gett mig det när jag efterfrågat det. Så därför vill jag fråga dig två saker

    1. Är det okej om jag lyfter din masteruppsats?
    2. ”En av de få som behandlar både normativa källor och diplom är Gabriela Bjarne Larsson, och då dessutom ur ett genusperspektiv.” (s. 13) Vad betyder diplom?

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s