Det här är jag!

Jag fick presenter av barnen i dag, trots att jag vid flera tillfällen under de senaste dagarna varit persona non grata. Som när jag bakade havrelimpa för långsamt. Eller som när jag inte lät Tilda gå till stranden och bada. Eller då när jag lagade lasagne till kvällsmat. Eller när jag bad dem städa undan leksakerna från golvet utan att förstå hur jobbigt det faktiskt hade varit att tömma ut alla leksakerna. För att inte tala om den gången jag inte köpte dem varsin pizza utan tre att dela på. De har haft en ganska jävlig mamma på sistone, om vi säger så.

Så jag var rätt glad över presentskörden. Allt var fint förstås, men extra roligt är det när barnen har berättat om hurdan jag är. Till exempel menar Vilho att jag tycker om att resa och spela tennis med honom. Och ja… Alltså. Jag avskyr att resa och sport av alla slag ger mig utslag. Men jag vill inte att barnen ska se det, varken mina reseaversioner eller sportutslag, och jag är väldigt stolt över att jag lyckats. Och över att barnen tycker om mig trots allt.

Här står jag i vardagsrummet och planterar blommor.

20130512-221805.jpg

20130512-221812.jpg

 

Av Tilda fick jag en kattklocka. Nu kommer jag aldrig mer att vara försenad!

20130512-221909.jpg

Maken hade bakat tårta. Den är slut nu.

20130512-221821.jpg

Percival låg i gräset under frukostbordet och tyckte att det enda som skulle vara bättre än att vara mamma just där och då, det vore att vara katt.

20130512-221832.jpg

 

En tanke på “Det här är jag!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s